Plastenik_sa_detaljima
Plastenik_skica1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plastenik_5x20

99,000.00 дин.

Plastenik se isporučuje „KLJUČ U RUKE“ sa sistemom”KAP po KAP”

Konstrukcija jednolučna farbana potapanjem

Presek cevi: 26,9mm (3/4″), debljina zida 1,8mm

Vrata: obostrana, čeona, sa kompletnim otvaranjem od cevi 1/2″

Folija: UV, AF, AD, IR, Difuzija, 150mik. 3 god.garancije, Politiv-Izrael

Razmak lukova 1,5m sa 3 podužne linije ukrućenja

Širina : 5m

Visina : 2,5m

Dužina : 20m

Opciono: Mreža za senčenje, sistem za orošavanje, malč folija

Kategorija:

Opis Proizvoda

Plastenik je izradjen od metalnih cevi prečnika 3/4″, debljine zida od 1,8mm i razmakom od 1,5m, što obezbedjuje dobru stabilnost i izdržljivost ( na udare vetra do 100km/sat i opterećenje snega do 30kg/m2). Plastenik je visine 2,5m što omogućava odličnu visinu za gajenje kultura kao što su paradajz, krastavac… Sa 3 podužne linije ukrućenja, plastenik ima dodatnu stabilnost a podužne linije ujedno služe i za vezivanje biljaka. Temeljenje konstrukcije se vrši T profilom dužine 0,5m i debljine 21,3mm.

Vrata plastenika se mogu potpuno otvoriti i na taj način omogućavaju idealno provetravanje. Vrata se nalaze sa obe strane i ima ih ukupno 4. Izradjena su od cevi 1/2″. Celokupna metalna konstrukcija je ofarbana 2 puta i to prvi put osnovnom, a nakon toga završnom belom bojom.

Folija koja se koristi u izradi plastenika je uvozna, visokokvalitetna i poseduje dodatke: UV- otporna na UV zrake, AF- ne magli, AD – nema kapljanja, IR – termički efekat, Difuzija – rasipa svetlosne zrake. Garancija na foliju iznosi 3 godine, proizvodjač: Politiv-Izrael.

Naši monteri postavljaju metalnu konstrukciju,  nameštaju foliju, vrše njeno zatezanje, postavljaju foliju na vratima i predaju vama plastenik na korišćenje. Prevoz do 25km je besplatan.